Войти  |  Добавить сайт


ticketspoint.com.ua
Ticketspoint

Добавлен: 2024.10.16

Ticketspoint

 
Категории: Прочее
 
Ticketspoint національний квитковий оператор, який продає 100% онлайн квитки на всі заходи: концерти, фестивалі, бізнес конференції та семінари, театральні постановки, дитячі та спортивні заходи.

Наша сила в системності і науковому підході: всі бізнес-процеси ми опрацьовуємо досить осмислено і глибоко. ticketspoint.com.ua велика компанія, яка драйвить та розвиває ринок. Ми першими в своїй галузі впровадили технологію електронних квитків по всій країні, збудували інноваційну бізнес-модель і створили найбільшу дистриб'юторську мережу. Щодня ми вдосконалюємо наш сервіс, роблячи його краще для клієнтів, тим самим домагаючись вашої довіри.

В основі роботи Ticketspoint лежить філософія відповідального лідерства. Якщо ми беремося за щось, то робимо це серйозно, по-справжньому, з великим запасом міцності. Відповідальне лідерство це коли твої дії впливають і значно покращують роботу всієї галузі. Ми завжди думаємо про ринок в цілому і крок за кроком фундаментально міняємо його ландшафт в кращу сторону.
 
 


 

Отзывы

Добавить отзыв